Luni-Vineri 8:00 - 18:00, Sambata 8:00 - 14:00
  • Telefon

    +4 0786 288 659

  • E-mail

    office@autok9.ro

  • Contact
 Un service auto perfect pentru tine

Un service auto perfect pentru tine

Un service auto perfect este mult spus pentru majoritatea oamenilor care au o masina si stiu ce inseamna sa umbli din service in service pentru simpul fapt ca unul ofera ceva ce altul nu poate sau nu dispune de resursele necesare.

In afara de acest aspect, banii sunt o problema pentru cei mai multi soferi si din pacate ajung sa scoata din buzunar mai putin ca apoi sa aiba probleme din cauza serviciilor prost efectuate si a materialelor ieftine folosite. Service-ul auto care practica preturi conform calitatii serviciilor oferite este constient de nivelul sau si de capabilitatea angajatilor.

Asadar am stabilit doua criterii pe care orice service care se respecta ar trebui sa le aiba: raport bun calitate / pret si o gama larga de servicii auto. Orice sofer isi doreste ca atunci cand are mai multe probleme cu autoturismul sa poata sa mearga intr-un singur loc unde sa isi rezolve toate problemele.

Service auto perfect pentru toti soferii

De exemplu: ai dori sa apelezi la servicii de vopsitorie, dar in acelasi timp ai si cateva probleme de mecanica auto si mai vrei sa faci si geometria rotilor. In plus, daca te gandesti mai bine ai nevoie si de inspectie tehnica periodica (ITP), iar ultima revizie periodica a fost facuta de atat de mult timp incat te hotarasti sa o faci si p-asta. Din fericire, la service auto K9, astfel de servicii fac parte dintr-o gama mult mai variata care cuprinde si diagnoza computerizata, tinichigerie, service roti sau servicii de electrica si electronica.

Angajatii unui service auto serios trebuie sa fie deschisi comunicarii cu clientul, sa aiba experienta in domeniu si nu in ultimul rand sa fie la curent cu orice schimbari si noutati pe piata auto. Un angajat bun are nevoie si de unelte si echipamente de ultima generatie pentru ca lucrarea executata sa fie cat mai aproape de perfectiune, iar clientul sa plece multumit.

Daca sunteti in cautarea unui service auto in Bucuresti, Auto K9 dispune de toate resursele pentru a va garanta satisfactie si un raport calitate / pret excelent!

Lasă un Răspuns