Despre noi

Din pasiune pentru automobile

Service AUTO K9 nu a fost creeat in ideea de bussines ci a fost mai mult o ambitie personala. Eu, la randul meu inainde a avea propriul service, am fost consumator (client) si eram nemultumit de fiecare data cand batrana Dacie avea nevoie de reparatii. Erau cele mai crunte zile cele in care asteptam sa ridic masina de la service. Stiam cu ce probleme am lasat-­o, nu stiam cu ce probleme o voi lua. Niciodata nu mi­-au fost depasite asteptarile.

Acesta este principalul motiv pentru care am pornit aceasta afacere, bineinteles impins de pasiunea pentru masini.

Cel mai important lucru pentru mine este gradul de multumire al clientului in momentul in care isi primeste masina, lucru pe care l­am transmis si echipei mele.

Bucuria noastra incepe nu cand vine un client nou ci atunci cand revine un client vechi.

Eugen Lungu

Director Service Auto , AutoK9

Service auto bucuresti sector 4

Cauti un service auto de incredere? Noi iti venim in ajutor si punem la dispozitie o intreaga echipa de experti in vopsitorie auto, mecanica auto, tinichigerie, revizii auto, revizii periodice, diagnoza computerizata, ITP si multe alte servicii auto. De asemenea, echipamentele de care dispunem sunt de ultima generatie, astfel garantam satisfactia clientilor nostri prin lucrari bine executate.

Serviciile de vopsitorie auto pot fi realizate pentru toate marcile de automobile, fie ele vechi sau noi. Reproducem o gama larga de nuante si lucram numai cu materiale de inalta calitate. Vopsitorii nostri au experienta in domeniu si sunt foarte bine pregatiti, gata de orice provocare!

In ceea ce priveste departamentul de mecanica auto, echipa noastra este pregatita sa ofere o gama variata de servicii incepand de la cele de baza (revizii auto) pana la lucrari mai dificile (reparatii ale sistemelor de transmisie, propulsie sau de rulare). Expertii in mecanica auto va vor programa in cel mai scurt timp, vor oferi servicii de calitate datorita experientei si interesului acordat masinii dumneavoastra si piesele folosite for fi garantat de foarte buna calitate.

Serviciile de ITP sunt asigurate de tehnicianul auto, iar preturile practicate de noi sunt foarte convenabile. Pentru ca serviciile ITP sa poata fi efectuate avem nevoie de cartea de identitate a autovehiculului, talonul masinii, cartea de identitate a persoanei care se prezinta cu autovehiculul.

Reviziile periodice ale masinii sunt recomandate de catre orice expert in domeniul service-ului auto. In cadrul unei revizii periodice se vor verifica si inlocui piesele care se uzeaza cel mai frecvent, de exemplu: placutele de frana, lichidul de frana, filtrul de aer sau cel de combustibil. Neinlocuirea la timp a anumitor piese defecte poate duce la avarierea altor piese.