Luni-Vineri 8:00 - 18:00, Sambata 8:00 - 14:00
  • Telefon

    +4 0786 288 659

  • E-mail

    office@autok9.ro

  • Contact

Vopsitorie Auto

Realizam servicii de vopsitorie pentru toate marcile de automobile atat noi cat si istorice. Tratam fiecare autovehicul indiferente de marca sau de vechime cu aceasi atentie, iar la final verificam atent calitatea lucrarii asigurandu-ne astfel ca veti fi multumit. Lucram la cele mai inalte standarde de calitate si avem o echipa de pregatitori si vopsitori foarte bine pregatiti, specializati in Italia si Austria.

Ne-am aliniat directivelor europene privind protectia mediului privind eliminarea vopselelor ce contin solventi si compusi organici volatili. Folosim vopsele Dupont hidrosolubile si lacuri pentru vopsele pe baza de apa, ce ofera o protectie indelungata si rezistenta mare la zgarieturi.

Putem reproduce o gama de peste 45,000 de nuante, astfel putem revopsi orice marca de automobil. In plus va punem la dispozitie o gama larga de culori speciale: perlate, mate, cameleon sau cromate.

Deoarece avem incredere in materialele folosite si in profesionalismul echipei de vopsitori oferim o garantie extinsa de 12 luni pentru serviiciile de vopsitorie auto.

Lucrari rapide

Numarul mare de angajati si fluxul de lucru optimizat ne permit sa realizam lucrari complexe intr-un timp scurt.

Materiale de calitate

Folosim exclusiv materiale de calitate si punem accent pe tratamentul anticoroziv al suprafetelor revopsite.

Preturi avantajoase

Nu ai CASCO? Nicio problema! Oferim reduceri in cazul in care nu aveti o plolita CASCO. Suna-ti acum sa va facem o oferta personalizata.

Reparatii tinichigerie si vopsitorie auto

In cazul in care sunt avariate atat stratul de vopseaua cat si piese de caroserie este necesara mai intai repararea pieselor si indreptarea acestora, pregatirea pentru vopsit si la final revopsirea pieselor de caroserie.

Vopsitorie auto integrala

In cazul in care aveti avarii pe mai multe piese de caroserie sau vopseaua si-a pierdut starlucirea este necesara vopsirea integrala a automobiluilui.

Culori speciale

Vreti o schimbare majora? Vopsiti automobilul in culori speciale: perlate, camelon, mate sau metalice.

Vopsitorie auto cu schimbarea culorii

Vopsirea integrala cu schimbarea culorii este diferita de vopsirea integrala prin faptul ca trebuie revopsite si partile interioare ale caroseseriei.

Lacuri speciale

Optional puteti solicita aplicarea mai multor straturi de lac si folosirea de lacuri rezistente la zgarieturi sau cu aditiv elesticizant pentru o protectie suplimentara si un aspect impecabil.

Vopsit jante

Daca vreti o culoare speciala pentru jante sau vreti sa arate ca noi le puteti revopsi. Pretul este mult mai mic dacat achizitionarea unor jante noi.