Luni-Vineri 8:00 - 18:00, Sambata 8:00 - 14:00
 • Telefon

  +4 0786 288 659

 • E-mail

  office@autok9.ro

 • Contact
 Putina ingrijire auto periodica ajuta pe termen lung

Putina ingrijire auto periodica ajuta pe termen lung

Daca acorzi masinii tale ingrijire auto periodica, cel putin anuala, iti vei proteja cu siguranta investitia auto pentru mult timp de acum incolo.

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa realizezi ca odata cu aceasta investitie vin si alte cheltuieli care se duc pe ingrijire auto, asigurare si bineinteles nelipsitul combustibil. Ignorand controlul periodic al autoturismului, risti sa te expui unor costuri mult mai mari, servicii auto mult mai complexe si complicate si prin urmare vei pierde si din valoarea masinii daca vei dori sa o vinzi.

Urmand un plan un plan proactiv prin vizita in mod regulat la un service autoar trebui sa iti mentina masina la un nivel de performanta optim, sa aiba o durata de viata prelungita si cu mai putine probleme costisitoare.

Ingrijire auto si efectul ei pe termen lung

Cea mai aglomerata luna in care mai toti soferii isi duc masinile pentru revizii autoeste luna aprilie. Bineinteles ca niciodata nu este prea tarziu atata timp cat respecti controlul auto anual si acorzi atentie masinii tale.

Iata ce proceduri de rutina ar trebui efectuate pentru mentinerea performantei maxime:
 • Verificarea lichidelor include uleiul de motor, frana si transmisia, servodirectia, antigelul si nu in ultimul rand lichidul de spalare a parbrizului.
 • Verifica intregul sistem de franare in fiecare an! Nu uita de inspectia garniturilor de frana si rotoarelor la fiecare schimbare a uleiului.
 • Verificarea anvelopelor: presiunea anvelopelor si gradul de uzura. Daca anvelopele sunt uzate inegal, alinierea rotilor va fi necesara.
 • Verifica furtunurile si curelele pentru a fi sigur ca nu sunt crapate sau ca prezinta urme de uzura excesiva.
 • Sistemele de incalzire, ventilare si aerul conditionat trebuie verificate deoarece abilitatea masinii de a raci sau a incalzi este extrem de importanta pentru confortul soferului si a pasagerilor, dar si pentru motive de siguranta cum ar fi dezghetarea.
 • Verifica stergatoarele si sistemul extern si intern de iluminat pentru siguranta ta in trafic, pentru a putea fi vazut, dar si pentru a avea un grad de vizibilitate sporit mai ales in conditii meteo dificile.

 

Lasă un Răspuns